Ben..

35° Sıcak bir Haziran gecesi, Doğu Akdeniz’de küçük bir sahil kasabasında dünyaya geldim. Hatay Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra, arkeoloji okumak için Ankara’ya gittim. Üniversiteye başladığım yıl, Turizm bakanlığından profesyonel rehberlik brövemi aldım. 1994 yılından bu yana, Türkiye içinde birçok yabancı grup ve misafir gezdiriyorum. İlk Yurt dışı serüvenim; 1996 yılında dil öğrenmek için gittiğim Japonya oldu. Dünyanın dört bir yanına farklı seyahat acentelerinin düzenlediği turlarda tur liderliği yaptım. 2003- 2007 yılları arasında dünyanın en büyük turizm dağıtıcı firması olan, “Gullivers by Travelport-Londra”‘da Güney & Doğu Avrupa operasyon müdürlüğü yaptım. iyi derecede İngilizce, Almanca ve biraz da Japonca biliyorum.
Birçok seyahat acentesi ve şirketler için Japonya’dan, Umman’a, Cin’den, İngiltere’ye dünyanın dört bir yani için seyahat danışmanlığı yapıyorum. Hazırladığım esrarengiz programlar ile Tayland, İrlanda, İtalya, Lübnan, Mısır, Malezya, Hindistan gibi ülkelerde akılda kalıcı ve son derece başarılı sonuçlar elde ettim. Endonezya’daki yağmur ormanlarından, Sibirya’daki tundralara, Norveç fiyortlarından, Afrika’nın vahşi yaşamına kadar farklı kıtalardaki egzotik yaşamı inceliyorum. Anılarınıza bir yenisini eklemeye her zaman gönüllüyüm.

Serkan KILIÇ

Uzun seneler yurtdışında seyahat sirketlerinde calistim. Ülkeme döndum ve tekrar rehberlige basladim, burası da benim blogum. Datça’da yaşıyorum, Dünyayi geziyorum. Belki bir gün beraber gezeriz, ne dersiniz?

Leave a reply:

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sliding Sidebar

Profesyonel Turist Rehberi, Gezgin

Profesyonel Turist Rehberi, Gezgin

Dünyayı Geziyorum.. Herkes Eyfeli yazar, Roma'yı paylaşır. Burası benim blogum. Butik tavsiyeler veriyorum, kimsenin gitmediği yerlere gidiyorum. Datça’da yaşıyor, Dünyayi geziyorum. Belki bir gün beraber gezeriz, ne dersiniz?